Kunstgras laten leggen?

Wil jij kunstgras laten leggen door vakexperts met jarenlange ervaring? Wij hebben een team met leggers die je graag ontzorgen. Ondanks dat het leggen makkelijker is dan het lijkt, gaat er toch veel tijd in zitten. Wij snappen daarom goed dat je dat liever uitbesteedt. Daarnaast zorgen onze vaardigheden en routine ervoor dat wij wel durven te zeggen dat wij handig zijn in het leggen van het kunstgras. Wij hebben jarenlange ervaring in het leggen van kunstgras in tuinen, op terrassen of op balkons. Zowel in grote als kleine formaten als op tegels, beton of gewoon op een reguliere ondergrond.

Waarom kunstgras laten leggen?

Altijd een groen gazon

Nooit meer grasmaaien, sproeien of omkijken naar

Ontzorging van A tot Z door Kunstgras-Online.nl

Alleen de lusten en geen lasten

Gegarandeerd een strakke kunstgrasmat

Kunstgras binnen 1 dag gelegd

Het aanleggen van kunstgras kan een behoorlijke klus zijn. Zeker als je niet elke dag kunstgras legt kan het wat langer duren dan dat je gehoopt had. Onze experts zijn dagelijks op pad om kunstgras aan te leggen in zowel binnen- als buitenland. Wij hebben dus de ervaring waardoor we vrijwel elke tuin binnen 1 dag kunnen voorzien van een groen gazon. Krijgen wij de klus overdag niet klaar? Dan gaan wij ‘s avonds graag nog even door om alles af te maken.

Welk type kunstgras wil jij laten plaatsen?

Kunstgras-Online.nl heeft verschillende soorten kunstgras en heeft voor vrijwel elke situatie een passend type. Door de jaren hebben wij ons gespecialiseerd op kunstgras voor in de tuin, maar onze soorten kunstgras kunnen ook prima op een balkon of terras worden gelegd. Ben jij benieuwd welk soort kunstgras het beste bij jou in de tuin past? Wij brengen onze showroom gratis bij je thuis met ons stalenpakket.

Een greep uit de projecten van Kunstgras-Online:

Werkwijze van Kunstgras-Online

Kunstgras-Online werkt met een vast stramien voor het aanleggen van kunstgras. Wil jij het kunstgras door onze experts laten leggen? Wij laten hier stapsgewijs in 3 fases zien hoe wij te werk gaan om een groen gazon aan te leggen. Ons doel is een strakke kunstgrasmat dat zorgt voor een tevreden glimlach bij onze klant.

1. Huidige ondergrond afgraven en afvoeren

 • Huidige grasmat verwijderen van de ondergrond
 • Een toplaag van 5 centimeter afgraven
 • Afvoeren van de toplaag en huidige grasmat

2. Ondergrond kunstgras proof maken

 • Levering van vulzand voor een hoogte van 5 cm
 • De ondergrond ophogen
 • De ondergrond verdichten

3. Kunstgras aanleggen

 • Het egaliseren van de ondergrond zodat deze waterpas is
 • Drukverdeeldoek op maat snijden en plaatsen
 • Kunstgras leggen, op maat snijden en verlijmen
 • Zand instrooien en het kunstgras opborstelen

Wat kost kunstgras laten leggen?

De kosten van het laten plaatsen van kunstgras proberen wij zo goedkoop en transparant mogelijk te houden. Wij hebben 3 standaardopties om het kunstgras te komen leggen. Uiteraard zijn wij flexibel en kunnen wij voor elke situatie een passend voorstel doen.

Het aanleggen van kunstgras hebben wij verdeeld in 3 fases. Wij kunnen je volledig ontzorgen bij het aanleggen, maar wij kunnen het kunstgras ook samen leggen om zo kosten te besparen. De 3 fases die wij volgen zijn de huidige ondergrond afgraven en afvoeren, de ondergrond kunstgras-proof maken en het kunstgras aanleggen. Door de eerste 2 fases bijvoorbeeld van tevoren al uit te voeren kun je veel kosten besparen op het leggen.

Prijzen kunstgras aanleggen

 • Uitvoeren van fase 3: vanaf 11,95 per m2
 • Uitvoeren van fase 2 & 3: vanaf 22,95 per m2
 • Uitvoeren van fase 1, 2 & 3: vanaf 27,95 per m2
 • Optioneel: Levering & plaatsen van een kantopsluiting: 14,95 per meter

Onze prijzen zijn afhankelijk per situatie. Denk bijvoorbeeld aan het totaal aantal vierkante meters.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

✓ Binnen 24 uur een offerte op maat, ook in het weekend

✓ Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent

✓ Enkel A-kwaliteit kunstgras uit de Nederlandse fabriek

Waarom anderen hebben gekozen voor Kunstgras-Online.nl

Uitstekende service. Mijn vragen werden goed beantwoord. Kunstgras laten aanleggen. De klus was zo geklaard en netjes. Ben dus dik tevreden. Na 1 week van onderhandelen gaf als resultaat dat ik nu in het bezit ben van een mooi kunsgras-gazonnetje. Geen gedoe meer met gras maaien, bemesting, besproeien etc. Voor een ieder die kunstgras wil laten aanleggen beveel ik Kunstgras-Online aan

Wij zijn ontzettend tevreden. De service was erg goed en vriendelijk. Het gras is van top kwaliteit! Echt een aanrader.

Deze maand heb ik een mooi lot kunnen kopen bij Kunstgras Online. Meer dan 120 vierkante meter kunstgrasplezier. Een perfecte communicatie, snelle levering van staaltjes, en ook correcte levering van het materiaal zelf. TOP

Goede ervaringen gehad met kunstgras-online. Doen gewoon wat ze zeggen. Niet meer en niet minder. Daar hou ik van doordat je weet waar je aan toe bent.

Alles vanaf de offerte, de stalen om het juiste kunstgras uit te zoeken tot aan de levering!! Dikke pluim en aanrader

Restpartij “Brussel” gekocht. Erg goede kwaliteit. Goede service!

Gratis Stalen

Oer-Hollandse Fabriek

24/7 Klantenservice

Hulp nodig?