Kunstgras laten leggen?

Wil jij kunstgras laten leggen door vakexperts met jarenlange ervaring? De experts van Kunstgras-online staan graag voor je klaar!

Onze legexperts zijn dagelijks op pad om kunstgras aan te leggen in zowel binnen- als buitenland. Wij van Kunstgras-Online zijn gespecialiseerd in het gehele proces, van de ondergrond gereed maken tot het aanleggen van kunstgras. Wij beschikken over de ervaring, waardoor we vrijwel elke tuin binnen 1 dag kunnen voorzien van een groen gazon. Wij leggen voornamelijk kunstgras in de tuin, op een balkon of op een dakterras.

Waarom kunstgras laten leggen?

Gegarandeerd een legafspraak binnen 3 weken

Beoordeeld met een 9.6

100% tevredenheidsgarantie

Ontzorging van A tot Z door Kunstgras-Online.nl

Zeer scherpe prijzen

Een greep uit de projecten van Kunstgras-Online:

Wat kost kunstgras laten leggen?

Het aanleggen van kunstgras is bij ons zo goedkoop en transparant mogelijk.

Dit proces hebben wij opgedeeld in 3 fases. De 3 fases die wij volgen zijn de huidige ondergrond afgraven en afvoeren, de ondergrond kunstgras-proof maken en het kunstgras aanleggen. Door de eerste 2 fases bijvoorbeeld van tevoren al uit te voeren kun je veel kosten besparen op het leggen.

Prijzen kunstgras laten leggen

 • Uitvoeren van fase 3: vanaf 11,95 per m2
 • Uitvoeren van fase 2 & 3: vanaf 23,95 per m2
 • Uitvoeren van fase 1, 2 & 3: vanaf 29,95 per m2
 • Optioneel: Levering & plaatsen van een kantopsluiting: 14,95 per meter

Het gaat hierbij om indicatieve vanaf prijzen. Hoe meer vierkante meter kunstgras, hoe lager de vierkante meter prijs. Elke situatie is weer anders, vandaar dat wij altijd een offerte op maat maken. Wil jij het kunstgras laten leggen? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte op maat aan!

Hoe gaat Kunstgras-Online te werk?

afgraven en afvoeren ondergrond

Afgraven en afvoeren ondergrond

Om te beginnen, verwijderen wij de oude grasmat en/of bestrating van de ondergrond. De oude grasmat en/of bestrating voeren wij vervolgens direct af, zodat jij geen last meer hebt van dit afval. Wanneer dit gedaan is, graven wij een toplaag van 5 centimeter af. Nu is de ondergrond gereed voor het plaatsen van het vulzand over de oppervlakte. De vervolgstappen worden hieronder verder beschreven.

Aanvullen van de ondergrond

Om de ondergrond gereed te maken voor het leggen, plaatsen wij 5 centimeter vulzand over de oppervlakte. Een goede ondergrond is cruciaal om kuilen en/of plassen water te voorkomen. Vulzand is hier de ideale oplossing voor, aangezien het sterk, stabiel en waterdoorlatend is.

aanvullen van de ondergrond
drukverdeeldoek plaatsen

Drukverdeeldoek plaatsen

Als de ondergrond opgehoogd en geëgaliseerd is met behulp van vulzand, wordt het drukverdeeldoek geplaatst. Dit zorgt ervoor dat het kunstgras nog steviger en egaler komt te liggen en bovendien voorkomt het onkruid. Daarnaast verdeelt het de druk van zware attributen op het kunstgras, waardoor de ondergrond ontzien wordt. Het drukverdeeldoek wordt compleet op maat gesneden en geplaatst.

Kunstgras aanleggen

De laatste fase bestaat uit het aanleggen van het kunstgras. Wij snijden het kunstgras op maat om het vervolgens strak te verlijmen. Hierna strooien wij zand over het kunstgras, maken wij het kunstgras vast met haken en borstelen wij het kunstgras op. Het kunstgras is nu helemaal klaar om optimaal van te genieten.

Waarom anderen hebben gekozen voor Kunstgras-Online.nl

Uitstekende service. Mijn vragen werden goed beantwoord. Kunstgras laten aanleggen. De klus was zo geklaard en netjes. Ben dus dik tevreden. Na 1 week van onderhandelen gaf als resultaat dat ik nu in het bezit ben van een mooi kunsgras-gazonnetje. Geen gedoe meer met gras maaien, bemesting, besproeien etc. Voor een ieder die kunstgras wil laten aanleggen beveel ik Kunstgras-Online aan

Wij zijn ontzettend tevreden. De service was erg goed en vriendelijk. Het gras is van top kwaliteit! Echt een aanrader.

Deze maand heb ik een mooi lot kunnen kopen bij Kunstgras Online. Meer dan 120 vierkante meter kunstgrasplezier. Een perfecte communicatie, snelle levering van staaltjes, en ook correcte levering van het materiaal zelf. TOP

Goede ervaringen gehad met kunstgras-online. Doen gewoon wat ze zeggen. Niet meer en niet minder. Daar hou ik van doordat je weet waar je aan toe bent.

Alles vanaf de offerte, de stalen om het juiste kunstgras uit te zoeken tot aan de levering!! Dikke pluim en aanrader

Restpartij “Brussel” gekocht. Erg goede kwaliteit. Goede service!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

✓ Binnen 24 uur een offerte op maat, ook in het weekend

✓ Wij zijn pas tevreden wanneer jij tevreden bent

✓ Enkel A-kwaliteit kunstgras uit de Nederlandse fabriek

Populaire kunstgrassen:

 • Kinderkunstgras

  Kunstgras Cocu

   26,95
  per m²
 • Intensief Gebruik

  Kunstgras Robben

   32,95
  per m²
 • Premium Quality

  Kunstgras Figo

   42,95
  per m²

Kunstgras offerte ontvangen?

Graag snel en zorgeloos genieten van de tuin? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het laten leggen van kunstgras! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen spoedig (binnen 8 uur) per e-mail contact met je op!

Hulp nodig?

Kunstgras van Topkwaliteit