Over ons

Over Kunstgras-Online

Kunstgras-online is een online verkooppunt van allerlei soorten kunstgras. In ons assortiment hebben wij kunstgras in allerlei soorten en maten. Zo kunt u bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar kunstgras voor in de tuin, kunstgras voor op het balkon en zelfs voor kunstgras in verschillende kleuren voor bijvoorbeeld op de beurs. Bent u op zoek naar een kleiner formaat kunstgras? Of heeft u interesse in overgebleven stukken kunstgras uit onze restpartij? Kijk dan eens bij onze kunstgras restanten! Heeft u vragen of zoekt u advies voor het leggen van kunstgras? Bekijk onze pagina met leginstructies voor het leggen van kunstgras of neem contact met ons op. Onze experts helpen u graag!

Kernpunten van Kunstgras-online

Kunstgras-Online staat voor service, klantgerichtheid en kunstgras voor iedereen. Het aantal aanbieders van kunstgras is het aantal jaren behoorlijk toegenomen. Dit is niet bijzonder aangezien de vraag naar kunstgras de afgelopen jaren ook is toegenomen. Wij vinden het belangrijk om niet met de massa mee te gaan, maar ons op gebied van service en klantgerichtheid te onderscheiden. Wij zijn dan ook pas tevreden als u tevreden bent. Zo zijn wij 7 dagen per week bereikbaar via de WhatsApp zodat wij u altijd kunnen helpen bij uw vraagstuk.

Het kopen van kunstgras is een behoorlijke investering. Daardoor verzenden wij gratis staaltjes naar u op. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met de A-kwaliteit die wij te bieden hebben. Onze kunstgrassen worden jaarlijks getest en gekozen op basis van veiligheid, milieuvriendelijkheid, kindvriendelijkheid en diervriendelijkheid. Wij vinden het belangrijk dat wanneer u een investering doet in kunstgras, dat het een duurzame investering is die lang mee gaat.

Achtergrond van Kunstgras-online

De wortels van Kunstgras-online.nl liggen alweer een aantal jaar geleden wanneer Sander tijdens de gortdroge zomer in de tuin zit. Alhoewel het weer fantastisch is, gaat het ten koste van de tuin. De gele en kale plekken overschaduwen de groene grasmat. Het enige voordeel is dat op dat moment het gras niet gemaaid hoeft te worden. Op dat moment wilde ik overstappen naar kunstgras in mijn tuin. Via het internet vond ik het enorm lastig kiezen welk type kunstgras geschikt was voor mijn tuin. Kunstgras was toen nog niet zo populair als nu, waardoor het aantal aanbieders ook nog gering was. Kwalitatief was het kunstgras destijds ook nog een stuk minder. Dit bracht mij op het idee om langs een fabrikant te gaan en mij verder te verdiepen in kunstgras. Ik was er van overtuigd dat het beter kan dan het toen ging.

Zo ben ik zelfstandig een webshop gestart in Kunstgras waarbij wij de showroom bij u thuis brengen. Door de online focus zijn we gegroeid en kunnen wij nu met ons team iedereen in Nederland en België op een snelle manier voorzien van een hoogwaardig groen gazon voor aantrekkelijke prijzen.

Social Media

Nooit meer een actie missen van Kunstgras-online? Volg ons via onze social mediakanalen.

Facebook

YouTube

Instagram

Contact

Heeft u direct een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Ons team

Sander van Dijk
Kunstgras expert

Warner van Dijk
Kunstgras expert

Arnold van Netten
Kunstgras expert

Petra Nijmeijer
Kunstgras expert

Tim Schoenmaker
Kunstgras expert

Frank Jongman
Klantenservice

Maaike Hup
Administratie