De verzendtijd van uw product is afhankelijk van uw postcode. Onze vaste vervoerder Verhoek komt niet dagelijks op alle postcode gebieden. Wel kunnen we u verzekeren dat wanneer u voor 11:00 uur besteld, uw bestelling dezelfde dag nog verzendklaar wordt gemaakt. De tijd wanneer het kunstgras bij u thuisbezorgd wordt, zal tussen de 1 tot 4 dagen zijn. U kunt ook altijd even contact opnemen om een precieze leverdatum te weten. Wanneer u besteld, ontvangt u ook altijd een verwachte leverdatum.

Omdat het om grote producten gaat die speciaal vervoerd moeten worden, bedragen onze verzendkosten in Nederland €49,95 en in België €59,95 per bestelling. Wanneer uw orderwaarde boven de €500,- is (in Belgie €750,-), dan verzenden wij het kunstgras gratis naar u toe.

Een drukverdeeldoek zorgt ervoor dat kunstgras langer strak blijft liggen. Kunstgras vormt zich naar de ondergrond, door er een drukverdeeldoek onder te leggen, gaat het kunstgras zich vormen naar het drukverdeeldoek. Daarnaast beschermt een drukverdeeldoek het kunstgras ook tegen onkruid.

Kunstgras kan zeker verkleuren. Bij al onze soorten kunstgras geven wij de garantie dat het minimaal 8 jaar lang haar kleur behoudt. Wij voeren vele testen uit ten aanzien van de UV-Straling.

Zand op kunstgras zorgt ervoor dat het kunstgras (nog) steviger blijft liggen. Het verzwaard het kunstgras namelijk. Daarnaast zorgt het er ook voor dat de sprieten langer haar vorm behouden.

De rug van het kunstgras, ook wel het tuftdoek genoemd, bezit allemaal gaatjes waardoor het water kan weglopen. Al onze soorten kunstgras hebben een waterdoorlatendheid van 60 liter per vierkante meter per minuut. Zo moet het weer wel erg extreem zijn, willen er waterplassen op het kunstgras ontstaan.

De grote voordelen van kunstgras zijn natuurlijk dat je niet hoeft te maaien of te sproeien. Kunstgras is echter niet geheel onderhoudsvrij. Zo moeten er wel eens blaadjes geharkt worden, of dient het kunstgras te worden opgeborsteld. Echter komt dit sporadisch voor, zodat u zich hier niet druk om hoeft te maken.

Kunstgras is niet brandbaar. Wel is er smeltgevaar. Pas daarom altijd op met sigaretten, barbeques of andere toepassingen waar vuur aan te pas komt. Het zou zonde zijn als uw mooie groene grasmat wegsmelt.