Verzending

Kunstgras-online streeft ernaar om uw kunstgras zo spoedig mogelijk op uw adres af te leveren. De levertijd van onze producten is variërend van 1 tot 3 werkdagen in Nederland. Bestelt u vanuit België? Dan zal de verzendtijd 1 tot 5 werkdagen zijn. Wanneer u op werkdagen voor 11:00 uur besteld, wordt de order dezelfde dag nog verwerkt en zal de levertijd korter zijn. 

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten voor een order onder de €500,- bedragen €24,95. Orders boven de €500,- worden gratis bij u thuis geleverd. 

Verzendkosten België

De verzendkosten voor een order onder de €750,- bedragen €59,95. Orders boven de €750,- worden gratis bij u thuis geleverd. 

Tijd van levering

Wil je weten op welk tijdstip van de dag de bestelling bij je wordt afgeleverd? Neem op de dag van levering rechtstreeks contact op met onze transporteur via 0900-850 000 000.

Dag van levering

Doordat kunstgras om een groot pakket gaat, is het handig dat u thuis bent bij aflevering. Mocht u niet thuis zijn tijdens de aflevering, dan zal onze vervoerder navragen of het kunstgras bij u thuis mag worden achtergelaten of bij de buren mag worden afgeleverd. Dit is op eigen risico.

Garantie

Kunstgras-online garandeert dat er voor alle door haar geleverde artikelen een garantietermijn geldt van minimaal 12 maanden. De factuurdatum geldt als begindatum van de garantie. Indien de hierboven genoemde garantie van toepassing is en het artikel een gebrek vertoont, zijn wij verplicht om binnen redelijke tijd, nadat u het gebrek hebt gemeld en het artikel met kopie van de factuur heeft toegezonden, het artikel te repareren of het te vervangen. De garantie vervalt, indien de koper de schade veroorzaakt door een onjuiste behandeling van het artikel, hetgeen ter beoordeling van Kunstgras-online is.

Let op! Beschadigingen die geconstateerd worden bij het afleveren dient u dit direct te melden aan de chauffeur, deze moet dat dan vermelden op de pakbon.